Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Επιβεβαίωση φόβων για Μπουμσόνγκ


Οι αρχικοί φόβοι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για απουσία 1 μηνός από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Γάλλος αμυντικός.
Οπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν της ΠΑΕ... "Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα εγγύς φάλαγγας τρίτου δακτύλου αριστερού άκρου ποδός. Πραγματοποιήθηκε επιτυχής ανάταξη από τον γιατρό της ομάδας κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 4-6 εβδομάδες".
Για το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα ο Γάλλος θα αντικατασταθεί από τον Σαριέγκι που θα παίξει στο κέντρο της άμυνας με τον Καντέ, όμως από την Δευτέρα που θα αποχωρήσει ο τελευταίος για την πατρίδα του, καθώς έχει υποχρεώσεις με το Μάλι στο Κόπα Αφρικα το πρόβλημα θα μεγαλώσει, με την μεταγραφική ενίσχυση στην άμυνα να είναι επιτακτική ανάγκη για τους πράσινους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου