Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Δηλώσεις Μάριτς

Ο Άλεκς Μάριτς έδωσε συνέντευξη σε αθλητική εφημερίδα. Παρακάτω παρουσιάζεται όλη η συνέντευξη του.
Για την προσωπική του απόδοση με το Περιστέρι: «Σίγουρα ήταν το καλύτερό μου από τα τελευταία μου παιχνίδια. Είναι θετικό το ότι βελτιωνόμαστε, ενώ παράλληλα έχουμε ξανά μαζί μας τόσο τον Στράτο όσο και τον Κώστα».
Για το αν η εμφάνιση αυτή θα αποτελέσει αφορμή για νέα αρχή: «Ο νέος χρόνος είναι πάντα μια καινούργια αρχή. Εμείς βέβαια συνεχίζουμε τη σεζόν, η οποία άρχισε από το 2011 και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εξακολουθήσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε και αυτό κάνουμε κάθε μέρα σε κάθε προπόνηση».
Για την συνέχεια του σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Τα σημαντικά παιχνίδια έρχονται. Πιστεύω ότι δεν έχουμε φτάσει στο μέγιστο της απόδοσής μας και αυτό θα πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε. Τώρα έχουμε τον Πανιώνιο, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, μετά έρχεται ο Κολοσσός και μετά το Top 16. Οι επόμενες μέρες είναι μια σημαντική περίοδος για μας»
Για τα ματς του Top 16: «Είμαστε σε έναν καλό όμιλο, με τις Φενερμπαχτσέ, Ούνιξ και Μιλάνο. Είναι καλές ομάδες και ποτέ αυτή η φάση της διοργάνωσης δεν είναι εύκολη. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς, ανεξάρτητα με ποιον παίζουμε. Θέλουμε να δίνουμε το 100% και να κατακτάμε τη νίκη. Η άμυνα είναι πάνω από όλα και αυτή είναι που θα κάνει τη διαφορά. Αυτό πρέπει να προσέξουμε και όλα θα πάνε καλά».
Για τις ευχές του για το νέο έτος: «Να έχουμε έναν καλό χρόνο. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία και η ευτυχία. Ξέρουμε όλοι ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές, αλλά πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου